Mijn naam is Hester. Ik woon samen met mijn man en zoon in de Biotoop van Haren. Dit is de voormalige faculteit biologie van de RuG, nu een 'creatieve broedplaats' waar we met ongeveer 250 andere mensen wonen en werken. We zijn hier sinds mei 2014 met heel veel plezier en we hebben een yogastudio aan huis kunnen realiseren, wat een luxe!

Wat betreft mijn professionele achtergrond: in 2010 studeerde ik af in Romaanse talen en culturen met als hoofdvak Italiaans en in 2011 rondde ik de verkorte opleiding aan de PABO af met Jenaplanspecialisatie. Vervolgens heb ik Italiaanse taallessen gegeven en op verschillende basisscholen voor de klas gestaan. Op dit moment geef ik volop yogalessen en ondersteun ik daarnaast mijn man bij Doorrood Design Meubelen en Interieur.

Ik volgde mijn opleiding bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, de oudste vierjarige yogaopleiding van Nederland.

In april 2014 heb ik mijn eigen yogastudio, The Yoga Tree, opgezet. Ik geef hatha yoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga, babymassage en Fit na de bevalling in Saswitha stijl.