voorjaar 2021

Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de yogalessen. Houd de informatie op deze pagina in de gaten of neem contact op via de mail.

 

 vrijdag 10.30 - 11.30 uur

 

 

 

Deze babymassage cursus van twee lessen is voor moeders, vaders en baby's en bestaat uit het aanleren van massage. Daarbij worden er na de massages enkele oefeningen gedaan voor de baby’s. Tijdens de lessen is er ruimte om je kindje te voeden en zo wordt er ook aandacht besteed aan het op een ontspannen manier zittend of liggend voeden.  Wil je zelf weer in je kracht komen na de bevalling, dan kan je meedoen met de cursus Fit Na De Bevalling. Deze cursus is gericht op het herstellen en weer versterken van het lichaam. Deelname aan de babymassage cursus is ook mogelijk als je  de zwangerschapsyogalessen niet hebt gevolgd en kan met baby’s vanaf 5 weken tot maximaal 13 maanden.

 

Voordelen babymassage

Door de massage maak je bewust en met aandacht contact met je kindje, dit versterkt jullie band. Door de massage wordt jouw kindje zich bewust van zijn of haar lichaam. Babymassage helpt bij darmkrampjes en geeft de baby een diepere, rustigere adem. Massage activeert het lichaam en verhoogt de weerstand. Na de massages leren de ouders specifieke oefeningen met de kindjes ter versterking van het lichaam.

 

Voor wie?

Deze cursus kun je volgen als je kindje minimaal 5 weken tot maximaal 13 maanden oud is. Je kunt de cursus alleen met je kindje volgen of samen met je partner.

In deze groep is ruimte voor maximaal zes kindjes.

 

Wat heb je nodig?

Alle benodigdheden, zoals matten, dekens  en kussens zijn in de studio aanwezig. Het is prettig wanneer je zelf een grote doek of badlaken meeneemt voor op de mat en voor je baby extra hydrofiel luiers of andere doeken om hem/haar warm te houden. Voor de ouders zijn de oefeningen in makkelijk zittende kleding. 

 

Met andere ouders

Na de les is er tijd om ervaringen uit te wisselen met andere ouders, misschien kennen jullie elkaar al van de zwangerschapsyogalessen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, maar misschien heb je een specifieke vraag die je graag in de groep wilt brengen.

 

Kosten

Het tarief voor deze driedelige cursus is € 65. Het kan zijn dat je recht hebt op vergoeding vanuit jouw aanvullende verzekering. Vraag dit na bij jouw zorgverzekeraar. Je kunt jouw factuur zelf downloaden, daarop staan de gegevens van The Yoga Tree (inclusief agb-code) vermeld.

 

Aanmelding

Je kunt je hier aanmelden.