Mijn naam is Hester. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in de Biotoop van Haren. Dit is een creatieve broedplaats, waar we met ongeveer 250 andere mensen wonen en werken. We hebben een yogastudio aan huis gebouwd, waar ik sinds 2014 met veel plezier lesgeef.

Voordat ik met mijn yoga-opleiding begon studeerde ik af in Romaanse talen en culturen/Italiaans en rondde ik de PABO af met een Jenaplanspecialisatie. Vervolgens heb ik Italiaanse taallessen gegeven aan volwassenen en op verschillende basisscholen voor de klas gestaan, waaronder de Peter Petersenschool in Haren waar nu onze zoon naar school gaat. Met mijn lessen Italiaans en werk op de basisschool ben ik gestopt, maar het thema lesgeven is gebleven. Op dit moment vul ik mijn werkzame tijd met yogales geven in mijn eigen studio en ondersteun ik daarnaast mijn man bij Doorrood Design Meubelen en Interieur.

Ik volgde mijn opleiding bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven en specialiseerde mij in zwangerschapsyoga.

Ik geef hatha yoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga, babymassage en mama yoga.